Sea advies

Sea Advies door Media de boer

Media de Boer verzorgt uw campagne management met een unieke aanpak, en is daarom in staat om effectiever in de zoekmachine Google te scoren,  lagere kosten en continu hogere conversie percentages zijn het gevolg van ons AdWords beheer.

 

Onze samenwerking methode

De ervaring leert ons keer op keer: nauwe samenwerking leidt tot een consistent hogere ROI (Zie: case studies.) Dat is waarom je altijd dit gemeenschappelijk thema in onze unieke en resultaatgerichte aanpak vindt.

Reclame plan

Reclame plan. U zult een praktische strategie met aanbevolen trefwoorden (op basis van een ontvangen
intakegesprek en een uitgebreide keyword analyse) ontvangen. Het ontwerp van uw campagne en de setup van uw reclame groepen en voorbeelden van uw reclame advertenties worden tijdens het Sea advies gesprek met u besproken.

AdWords optimalisatie

Uw campagne resultaten worden gemonitord, geanalyseerd en gerapporteerd. Dit gebeurd maandelijks. Uw Sea campagne manager voorziet u van AdWords advies en vertaalt uw gegevens in concrete verbetermaatregelen voor een lagere CPC en hogere conversie. Onnodig te zeggen dat u 24/7 toegang heeft tot uw eigen campagnes.

Live gaan

Na goedkeuring van het door ons geschreven advertentie plan meten we het conversie doel en geven we meer advies over mogelijke nieuwe KPI's (zoals nieuwsbrieven, bekeken pagina's en social media).

Waarom Sea advies door Mediadeboer?

Media de Boer verzorgt uw campagne management met een unieke aanpak, en is daarom in staat om effectiever in de zoekmachine Google te scoren,  lagere kosten en continu hogere conversie percentages zijn het gevolg van ons AdWords beheer.

Search Engine Advertising (SEA) of SEA-advies is een continu proces. Om continu het  maximale rendement te bereiken op uw investering moet uw campagne  voortdurend worden beheerd en aangepast. Het outsourcen van AdWords is hiervoor de oplossing! Actief beheer kost niet alleen veel tijd, het vereist ook een specialistische kennis van het AdWords systeem en haar ingewikkelde programmering.

Je zal te maken hebben met kosten per klik (CPC), kwaliteit score, conversie percentages en vele andere zaken die hoewel zeer interessant, ook zeer tijdrovend zijn. Wilt u dit voorkomen maar toch profiteren van het volste rendement? Dan is uw beste optie om Google AdWords uit te besteden of vraag SEA-advies. Neem contact met ons op om te profiteren van onze unieke aanpak voor ongekend hoog rendement.