Google Ads adverteren

Het succes van uw Adwords adverteren hangt immers direct af van de kwaliteit ervan. Is de tekst van uw advertentie relevant en duidelijk?

Heeft u de juiste zoekwoorden geselecteerd en krijgt u veel kliks op uw advertentie (CTR, ‘click through rate)? Linkt uw advertentie door naar een relevante pagina binnen uw website en laadt deze pagina snel in? Dit zijn allemaal factoren, die bepalen of met adwords adverteren voor u een succesvolle strategie zal zijn.

Wilt u graag rond het adverteren met AdWords advies krijgen? Neem dan gerust contact met ons op! Wilt u liever uw advertentiecampagne Adwords uitbesteden aan een online specialist, dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Bij de professionals van Media de Boer is uw online marketing campagne in goede handen!

Google advertenties

Google stelt u hiermee in de mogelijkheid om tegen betaling hoog in de zoekresultatenlijst opgenomen te worden op de zoekwoorden, die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Wanneer iemand in Google het zoekwoord of de zoekwoordencombinatie intikt, waarvan u heeft aangegeven dat dit voor u belangrijk is, dan toont Google uw advertentie in de drie topposities bovenin de zoekresultaten of aan de rechterkant van de pagina.

Google AdWords adverteren is natuurlijk niet het enige onderdeel welke u kunt inzetten voor uw online marketing. Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

Hoe duur is adverteren op Google en wat zijn de totale kosten?‚Äč

U betaalt alleen wanneer iemand ook daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Het tarief (de CPC, ‘cost per click’) bepaalt u aan de hand van een veilingsysteem, waarbij u een minimumbod uitbrengt op het zoekwoord van uw keuze.

U kunt zelf bepalen hoeveel het u waard is om op een bepaald zoekwoord tussen de advertenties op de eerste pagina van de zoekresultaten te staan.

U bepaalt niet zelf hoeveel het u minimaal kost. Het minimumbod dat Google u vraagt, is afhankelijk van de concurrentie op dit zoekwoord én de kwaliteit van uw advertentiecampagne.

Adwords adverteren van de zoekmachine Google

Met Sea advies van Mediadeboer weet u straks hoe u kunt adverteren op Google. Wat is nu de manier om meer verkeer / bezoekers naar uw website en/of webshop te leiden. Het enige wat u hoef te doen, is een Google campagne opzetten.

Hiervoor kiest u de zoekwoorden uit die voor uw onderneming belangrijk zijn, schrijft u op basis hiervan een advertentie, stelt u het budget in dat u aan de advertenties wenst te besteden en klaar! Met cpc adverteren op Google is in principe niet moeilijk. Maar toch komt er hier en daar wel wat bij kijken.

Binnen 24 uur contact

Waarom Mediadeboer?

Flexibele contracten
Meer dan 7 jaar ervaring
95% klanttevredenheid
No cure no pay mogelijkheden
Uitgebreide en transparante rapportages
Online experts (weten wat Google belangrijk vind)