Google ads beheer

"Met Google Adwords beheer van Media de Boer krijg je snel resultaat voor een eerlijke prijs"

AdWords beheer: Uw advertenties goed beheerd

Eens de campagne is opgestart, begint het AdWords beheer. Zonder een gedegen Adwords optimalisatie behaalt u nooit mooie resultaten.

Wanneer u niet continu én nauwgezet analyseert welke zoekwoorden u de beste bezoekers leveren voor de beste prijs, bestaat het risico dat de kosten van de advertenties ver boven de opbrengsten uitstijgen. Dat kan natuurlijk nooit uw bedoeling zijn.

Het beheren van een  internet marketing campagne op Google is sinds de introductie van een Google Adwords kwaliteitsscore niet meer zo eenvoudig als vroeger.

Media de Boer heeft jarenlang ervaring met Adwords beheren. Het uitbesteden van uw beheer aan Media de Boer biedt u meteen heel wat voordelen!

Succesvol adverteren op Google

Media de Boer helpt u om via de zoekmachines relevante bezoekers en dus potentiële kopers naar uw website te leiden.

Omdat Google in Nederland veruit de belangrijkste zoekmachine is, richt zoekmachinemarketing zich vooral op Google. Om uw advertenties op Google optimaal te laten renderen, is een goed Adwords beheer essentieel.

Ook op het vlak van het efficiënt managen van uw cpc campagne, bewijst Media de Boer zich jarenlang als deskundig en betrouwbaar partner.

Uw investering dient een doel: u wilt meer mensen die geïnteresseerd zijn in uw product en / of dienst, bereiken én een gewenste actie laten stellen. Bijvoorbeeld het kopen van een product of het aanvragen van een offerte.

Een Advertentie campagne begint u niet zomaar.

Media de Boer helpt u om uw Google Advertenties dusdanig op te zetten dat het op gerichte zoekwoorden én kostenefficiënt relevante bezoekers naar uw website leidt.

U kunt er bij Media de Boer van op aan dat uw advertenties van de beste kwaliteit zijn en dat uw account volgens de richtlijnen van Google is opgezet. De vakkundige campagne managers van Media de Boer zetten voor u een kwalitatieve campagne op, die past bij uw gewenste budget en uw investering meer dan waard is.

Wilt u ook meer rendement halen uit uw Google advertenties? Vertrouw uw aan de online marketing specialisten van Media de Boer en kies voor Google AdWords uitbesteden. Vul vrijblijvend het contactformulier hiernaast in voor meer informatie.

 

Adwords beheer door Media de Boer

Media de Boer helpt u om via de zoekmachines relevante bezoekers en dus potentiële kopers naar uw website te leiden.

Binnen 24 uur contact

Waarom Mediadeboer?

Flexibele contracten
Meer dan 7 jaar ervaring
95% klanttevredenheid
No cure no pay mogelijkheden
Uitgebreide en transparante rapportages
Online experts (weten wat Google belangrijk vind)