Google Ads uitbesteden

AdWords uitbesteden of zelf doen?

AdWords uitbesteden kunt u ook combineren met Marktplaats Advertenties, sociale media campagnes of andere online marketing. Zeker als u een speciale actie of evenement heeft, kan dit extra kansen bieden.

Wat is uw ideale marketingmix? Onze specialisten denken graag met u mee!

GOOGLE ADWORDS IN HET KORT

Google AdWords biedt betaalde advertenties op de zoekresultatenpagina van Google en op partnerwebsites, zoals YouTube. De advertenties zorgen voor meer bezoekers op je website, potentiële nieuwe klanten. Je bepaalt zelf het bedrag dat je eraan wilt besteden en naar welke websitepagina de advertentie verwijst. In dit artikel vertellen we je meer over relevante zoekwoorden, hoe je te werk gaat en hoe je ervoor zorgt dat een advertentie ook iets oplevert.

Search engine advertising

Adverteren via een zoekmachine heet Search Engine Advertising, kortweg SEA. Het is een makkelijke manier om een grote doelgroep te bereiken. Welke advertenties de 98% van de Nederlanders die Google gebruikt te zien krijgt, wordt bepaald door woorden die iemand gebruikt tijdens het zoeken en zijn of haar locatie. Er zijn meerdere advertentiemogelijkheden op Google. Zo kun je ervoor kiezen om te betalen voor iedere klik naar je website. Deze kliks zijn een combinatie van een goede advertentie en een
relevante zoekopdracht. Als ondernemer kun je de advertenties zelf maken of het uitbesteden.

AdWords uitbesteden aan ons team

Onze werkwijze is meetbaar, transparant en effectief. Van iedere euro die u investeert, laten we u zien hoeveel euro’s u terugkrijgt. Kortom: Google AdWords uitbesteden aan Media de Boer geeft u meer rust, meer leads en een hogere conversie. Wilt u meer online omzet? Neem contact op, we horen graag van u!

Wij zijn Media de Boer. Ons vak is online marketing. AdWords uitbesteden geeft u meer tijd om te ondernemen, terwijl wij uw online omzet verhogen.

Wat er mogelijk is? Dat verschilt per branche en per bedrijf.

We verdiepen ons in uw specifieke doelgroep, luisteren goed naar uw wensen en maken dan een voorstel op maat. 

Zijn er nadelen van Google AdWords uitbesteden?

Ieder type marketing heeft nadelen. Zelfs Google AdWords heeft nadelen. Zo betaalt u een klein bedrag per bezoeker aan Google. Reclame is alleen zinvol als de ROI (return on investment / rendement op investering) hoog genoeg is. 

 

 

Wij zetten een winstgevende campagne op. Is het niet mogelijk? Dan vertellen we dat ook. Vooraf, zodat u geen geld verliest.

Weten wat er voor uw bedrijf mogelijk is? Neem contact op, onze online specialisten staan voor u klaar!

Is AdWords de Heilige Graal?

Wat heeft u aan extra bezoekers, als uw website niet aanspoort tot actie? Helemaal niets. Soms is het daarom beter om eerst de website aan te pakken en daarna de campagne te starten. 

Als uw website overtuigend is, dan haalt u namelijk veel meer rendement uit uw campagne. Wij adviseren altijd in uw belang. Wilt u weten wat goed is voor uw onderneming? 

Aangezien we een allround online marketingbureau zijn, kunnen we ook uw website beter laten converteren. Bijvoorbeeld door het aanpassen of toevoegen met Elementor van afbeeldingen, tekst, video’s of andere content. 

Meer rendement door het uitbesteden van AdWords

Google AdWords: betere bezoekers is meer winst

Meten is weten. Door onze analyses, vinden we niet alleen meer bezoekers, we vinden ook betere bezoekers. We vinden de mensen die werkelijk interesse hebben voor uw product of dienst.

Het effect? Een groter percentage van uw bezoekers zal klant worden. En wat als u geen webshop heeft, maar bijvoorbeeld diensten aanbiedt? Dat maakt ons niet uit. Ook voor dienstverleners stellen we conversiedoelen op en gaan we doelgericht te werk. 

Wij weten dat AdWords uitbesteden werkt, onze klanten weten dat ook. Hun ervaringen met Google AdWords leest u ook op deze website.

Wij bewijzen dag in dag uit dat online investeringen zich ruimschoots terugbetalen. We roepen dit niet alleen, onze heldere rapportages laten dit ook zwart op wit zien. 

Helder communiceren wat onze strategie is en welke werkzaamheden we voor je uitvoeren. Doordat we op deze manier werken stimuleren we het vertrouwen van onze klanten.

Ontvang vrijblijvend meer informatie:

U hoeft niet langer te piekeren over welke online strategie werkt. Wij zetten uw succesvolle campagne op, monitoren deze voortdurend en zorgen zo voor steeds betere resultaten!

Klein team

Doordat we werken in een klein vakkundig team, zijn we in staat om flexibel om te gaan met productieprocessen. We kunnen hoge kwaliteit voor de scherpste prijs aanbieden.

Jarenlange ervaring

Mediadeboer heeft 10 jaar ervaring op gebied van seo sea en online marketing in zijn geheel. Die ervaring kweekt en schept vertrouwen bij onze partners en klanten.

Flexibel

Scherpe prijzen en hoge kwaliteit. Pieker niet langer. Geen duur abonnement af te sluiten. No cure no pay behoort ook tot de vele mogelijkheden! Neem contact op en kom achter de mogelijkheden.