AdWords Advies

Ziet u door de vele bomen het bos niet meer? Laat u vrijblijvend adviseren door onze AdWords consultants. Heeft u niet genoeg tijd en kennis in huis om uw eigen Advertentie beheer goed te doen? Kies dan voor AdWords uitbesteden.

 

Als ondernemer heeft u vaak al genoeg tijd te investeren in uw eigen zaak. Met uw Advertentie campagne wilt u juist meer omzet en meer werk voor uw zaak genereren; het is niet uw bedoeling om van uw campagne uw nieuwe hoofdbezigheid te maken.

Media de Boer is een full service marketingbureau en voorziet u graag van deskundig AdWords advies, waar u echt wat aan heeft. Merkt u dat u toch niet de tijd of de aandacht kunt besteden aan uw Google campagne, die het nodig heeft? Dan kunt u nog altijd aan de specialisten van Media de Boer uw Google Adwords uitbesteden.

Wat maakt een succesvolle Adwords optimalisatie? Investeren in Google advertenties is een zekere manier om op de zoekwoorden of zoekwoordencombinaties, die voor uw bedrijf belangrijk zijn, hoog in de zoekresultaten getoond te worden. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is een Adwords campagne opzetten.

Maar hoe eenvoudig het stappenplan hiervoor ook is, het geheim van een succesvolle campagne schuilt in de tijd en kennis, die u hierin kunt steken.

Vrijblijvend AdWords advies

Het online succes van uw onderneming staat of valt met de vindbaarheid van uw website en/of webshop.

Zoekmachine marketing van Google is in enkele decennia uitgegroeid tot dé manier bij uitstek voor internetgebruikers om met nieuwe bedrijven en merken in contact te komen.

Wereldwijd zetten heel wat online marketing bedrijven de stap om te adverteren op Google. Bent u hier al mee bekend? Zou u een Advertentie campagne voor uw bedrijf willen opzetten, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of heeft u er simpelweg de tijd niet voor?

Neemt u gerust contact op met de internet marketing specialisten van Media de Boer voor gedegen Adwords advies. Het kan heel goed zijn dat je helemaal niet wil adverteren met je webwinkel maar dat je toch vindbaar wil zijn binnen Google. Dit kan met zoekmachine optimalisatie oftewel Seo. Voor meer informatie kijk op Seo uitbesteden.

Een belangrijk advies dat we klanten meegeven, is dat ze zo georganiseerd en gestructureerd mogelijk te werk gaan bij het opzetten van advertentiecampagnes en het opstellen van advertenties.

Wanneer u voldoende aandacht besteedt aan de verschillende instellingen van uw campagne gecombineerd met inzichtelijke analyses, maximaliseert u de kansen om via Google extra rendement te behalen. We hebben het dan over welke zoekwoorden voor uw producten en/of diensten het meest relevant zijn.

Maar ook over het beslissen welke informatie relevant is, hoe u dit in de advertentietekst verwoordt en naar welke ‘landingspage’ in uw website u uw bezoekers vanuit de advertentie leidt. ‘Relevantie’ is in al deze stappen het sleutelwoord en de factor die het verschil kan maken tussen een verlieslatende en een succesvolle Adwords campagne.

 

Sea advies? Binnen 24 uur contact

Waarom Mediadeboer?

Flexibele contracten
Meer dan 7 jaar ervaring
95% klanttevredenheid
No cure no pay mogelijkheden
Uitgebreide en transparante rapportages
Online experts (weten wat Google belangrijk vind

 

Neem contact op!

Geld speelt ook een rol. Google advertenties zijn niet gratis. Maar ook met een beperkt budget en lage kosten Adwords, kunt u een hoog rendement behalen. Als u uw campagne maar goed opzet, opvolgt en –indien nodig- bijstuurt.