Elementor blocks

Elementor blocks zijn vooraf ontworpen secties en templates die eenvoudig kunnen worden gecombineerd met verschillende elementen en plugins.  Ideaal om snel een ​​complete en mooie website te maken!

 

elementor blokken

Introductie van elementor Blocks, een nieuwe flexibele manier om WordPress sites te ontwerpen.

Zo werkt het:

Wanneer u op ‘Template toevoegen’ klikt, ziet u het tabblad Blokken. Hier kunt u door de verschillende beschikbare blokken bladeren en filteren, waarbij u zelf de blokken kiest die u nodig hebt.

In plaats van te beginnen met een lege sectie, kunt u een blok kiezen om vervolgens de inhoud naar wens in te richten. Dan kunt u het aanpassen en het uw eigen maken. Elk blok is gebouwd met eenvoud en onafhankelijkheid in het achterhoofd, waardoor het voor de gebruiker veel eenvoudiger is om de verschillende blokken bij elkaar te passen.

Hoezo een snellere workflow?

Het gebruik van Blokken kan een grote invloed hebben op uw workflow. Als het goed wordt gebruikt, kunt u een gestroomlijnd proces ontwikkelen voor het bouwen van websites dat er als volgt uitziet:

  1. Maak een basis frame
  2. Bouw een pagina op met behulp van Elementor Blocks (Blokken)
  3. Pas elk blok aan naar wens
  4. Sla je nieuwe aangepaste blokken op als templates
  5. Gebruik opgeslagen templates in andere projecten

Deze creëer/ontwerp> bouw> Aanpassen> Opslaan> Hergebruik workflow is een continu proces dat kan worden geoptimaliseerd om u als webdesigner te ondersteunen, zodat u meer projecten in minder tijd kunt voltooien.

waarom wordpress

235 verschillende blokken

Momenteel zijn er om en nabij 235 verschillende blokken beschikbaar in Elementor, verdeeld over 15 populaire categorieën: koptekst, services, contacten, prijs, team, testimonials, portfolio / galerij, klanten / vrienden, over, call-to-action, veelgestelde vragen, voortgangsbalk, countdown , Abonneren, Formulieren, Voettekst, Functies.

Voor professionele webdesigners zorgen Elementor Blocks voor een snellere workflow 

Blokken zijn eenvoudig te implementeren en zijn afzonderlijk te kiezen. Dit maakt het eenvoudig om verschillende blokken samen te combineren. Zodra u een bepaald blok toevoegt, kunt u het blok eenvoudig dupliceren, slepen, verwijderen of wijzigen zoals u wilt, zonder dat dit van invloed is op de andere secties van de pagina.

Voor zowel beginners als professionals

Blokken zijn niet alleen een handige functie, ze bieden een alternatieve workflow die handig kan zijn voor beginners die net de handige kneepjes van Elementor leren, maar ook voor professionele webdesigners die websites maken voor de kost.

elementor widgets

Ook beginners kunnen nu creëren wat ze willen 

Beginners hebben meestal niet de vereiste ervaring om zelf pagina te maken. Iedereen weet dat een website bestemmingspagina een contactformuliergebied nodig heeft, maar men weet niet hoe ze het moeten bouwen. Met Blocks is het gewoon een kwestie van het juiste blok kiezen, het invoegen en de inhoud aanpassen.