Social annotations

Google is steeds op zoek naar manieren om haar gebruikers optimaal van dienst te zijn. Dat wil zeggen: specifiek die resultaten bovenaan laten zien die het best aansluiten bij de zoekopdracht. Dit zorgt ervoor dat Google steeds weer nieuwe functionaliteiten bedenkt om haar gebruikers op hun wenken te bedienen. Al deze nieuwe ontwikkelingen opvolgen en ervoor zorgen dat uw Adwords-campagne up-to-date is én blijft, kan een behoorlijke klus zijn. Uw Adwords uitbesteden aan een specialist als Media De Boer kan voor u dan ook een goed idee zijn.

Vergroot het succes van uw Adwords met social annotations

Om de zichtbaarheid van uw Adwords campagne in de zoekresultaten te verhogen en meteen te laten zien hoeveel mensen u en uw website/webshop vertrouwen, biedt Google u de mogelijkheid van ‘social annotations’. Dit betekent dat u een extra regel krijgt in uw advertentieruimte, waar Google uw aantal volgers op Google+ vermeld. Door deze extra regel wordt uw advertentie groter en dus ook opvallender. Maar daarnaast is er ook een psychologisch voordeel aan verbonden. Mensen zijn immers eerder geneigd om op uw advertentie te klikken als ze zien dat u groot vertrouwen geniet bij anderen.

Wat moet u doen? Eenvoudig! Gewoon in de Adwords tab ‘Extensies’ de Google+ extensie activeren. Maar er is een catch… Uw Google+ pagina moet door Google geverifieerd zijn, moet naar dezelfde domein URL verwijzen als uw advertentie én u moet uw Google+ pagina regelmatig van nieuwe content voorzien. Tot slot is ook een minimaal aantal volgers van 100 een vereiste die Google stelt, vooraleer u met deze social annotations in uw advertenties kunt uitpakken.

Toch is het al die moeite meer dan waard! Want naast het feit dát uw CTR (Click Through Rate) van uw advertentie zal stijgen (volgens Google met 5 tot 10%), kost het u niets als een Google-zoeker op de link naar uw Google+ pagina klikt. Wilt u meer weten over hoe u als bedrijf succesvol gebruik kunt maken van Google’s sociale netwerk Google+ en hoe u dit binnen uw Adwords campagnes kunt integreren? Neem dan gerust contact op met Media De Boer voor deskundig Adwords advies.

Uw Adwords uitbesteden? Vraag vrijblijvend een offerte aan

Met Google advertenties koopt u bezoekers in op de voor u belangrijke keywords. Het lijkt eenvoudig, maar we weten uit ervaring dat er heel wat komt kijken bij het opzetten van een efficiënte Ad-words campagne. En daarna moet u de campagne ook blijven onderhouden en optimaliseren. Dit vergt behoorlijk wat tijd, moeite en kennis. Veel bedrijven kiezen dan ook voor Adwords uitbesteden aan een specialist, als Media De Boer. Google Adwords uitbesteden aan ons met social annotations laat u meeprofiteren van onze kennis, professionaliteit en voortdurende research naar de logaritmen die Google gebruikt.

Adwords beheer kost u veel tijd en inspanning. Doet u dit echter niet, dan loopt u de kans dat u uiteindelijk meer tijd en geld investeert in uw Ad-words campagne dan u er uiteindelijk voor terugkrijgt. Het bijhouden van alle ontwikkelingen komt er dan ook nog bij. Het gevaar bestaat dat goed scoren in Google belangrijker voor u wordt dan uw core business en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Verschillende van onze huidige klanten kwamen bij ons terecht, toen ze zich dit begonnen te realiseren. Dus waarom niet uw social annotations en Adwords uitbesteden aan Media De Boer? Bij ons is uw Adwords beheer in uitstekende handen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan en kijk hoe u ook baat kunt hebben bij het uitbesteden van uw internet marketing activiteiten. Wacht niet langer en neem contact op met Media De Boer.