Media de Boer heeft zich volledig gespecialiseerd in online marketing oftewel online marketing voor webshops. Deze vorm van marketing word ook wel internet marketing genoemd. Dit is 1 van de belangrijkste redenen waardoor wij de beste resultaten halen. Maximaal rendement voor een webshop eigenaar staat hierbij centraal. Maximale conversies uit online bezoek in combinatie met zoveel mogelijk relevant verkeer draagt bij aan succes. Onze internet marketing diensten worden volledig afgestemd op de behoefte van de klant.

Online adverteren verhoog uw rendement


Online marketing professioneel advies

Wilt u geadviseerd worden door professionals op het gebied van online marketing? Maak dan gebruik van Online marketing diensten. Ook is het mogelijk om eenmalig advies te krijgen over uw online webshop of website maar dit kan ook structureel. Media de Boer analyseert zorgvuldig uw webshop op de belangrijkste punten van online marketing. Advies voor langere periode is behoord uiteraard tot de mogelijkheden zo kunnen onze internet specialisten doorlopend de prestaties van uw webshop in de gaten houden om vervolgens u een professioneel marketing advies te geven. Dit advies kunt u op de volgende manier van ons verwachten:

Conversie rapportage: eenmalige analyse op het gebied van conversies

Seo rapportage: Alle verbeterpunten op het gebied van SEO krijgt u in een rapportage

Onze Adwords specialisten zijn dagelijks bezig met het opzetten, optimaliseren en onderhouden van Google Adwords campagnes. Zij nemen het Adwords beheer van onze klanten zeer serieus en dragen er zorg voor dat de campagnes roi positief zijn. Dit wil zeggen dat de Adwords campagnes altijd meer opbrengen dan de investering. Alles wat wij doen word ondersteund door overzichtelijke rapportages. Honderden webshop winkeliers hebben profijt van ons effectieve Adwords beheer.


Online marketing uitbesteden

Een volledig afgestemde marketing mix is van belang wanneer u het volste rendement wilt behalen uit uw webshop. aspecten zoals vindbaarheid en conversie zijn van hoogst belang. Media de Boer kan u hierbij van dienst zijn. Uw online activiteiten worden uit handen genomen door onze Online marketing specialisten. Nu kunt u zich richten op uw core business en heeft u daar ook alle tijd voor. Online marketing taken die we voor u uit handen kunnen nemen zijn:

  • Online marketing strategie
  • Analytics
  • Conversie analyse
  • Zoekmachine marketing
  • Online marketing en adverteren

Zoekmachine marketing

Onze seo specialisten dragen er zorg voor dat uw website door Google.nl als een betrouwbaar partner word gezien. Uw webshop of website zal hierdoor hoger scoren in Google.nl. Dit gaat hand in hand met kwalitatieve waardevolle content die onze professionele tekstschrijvers aanleveren.


Media de Boer een waardevolle partner voor het uitbesteden van uw Online marketing 

Onze internet specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van online marketing. U als ondernemer kunt hier vandaag de dag van profiteren. Of het nou een Adwords campagne is of een professioneel webdesign, seo optimalisatie. Media de Boer maakt u marketing rendabel. Neem vandaag nog contact op over het uitbesteden van uw online marketing.