Gepost door Anass, in samenwerking met het Inside AdWords beheer Team

Advertentiediagnose uitvoeren met de nieuwe optie

Afgelopen week hebben we het pictogram ‘Statusinzicht’ op het tabblad ‘Advertenties’ geïntroduceerd. Dit pictogram levert inzicht in de goedkeuringsstatus en potentiële beleidsbeperkingen voor elke afzonderlijke advertentie. Het nieuwe pictogram is met name waardevol als u reclame maakt voor producten of services die worden beperkt door ons advertentiebeleid, waardoor ze alleen kunnen worden weergegeven in bepaalde landen of voor bepaalde zoekwoorden.

Sea advies: Het nieuwe statuspictogram

Als u het nieuwe statuspictogram wilt gebruiken, plaatst u de muisaanwijzer op de spraakballon in de kolom ‘Status’ van het tabblad ‘Advertenties’ naast de advertentie waarin u bent geïnteresseerd:

We laten u weten of de afzonderlijke advertentie wordt weergegeven voor het standaardzoekwoord en de standaardlocatie die worden weergegeven in de aanwijsballon. Als u een nieuwe diagnose van de advertentie wilt uitvoeren met een andere getargete locatie of zoekwoord, kunt u de parameters rechts in de aanwijsballon bewerken:

Dit nieuwe pictogram vormt een aanvulling op de bestaande hulpprogramma’s voor advertentiediagnose. Deze hulpprogramma’s omvatten de statusballon op het tabblad ‘Zoekwoorden’, een batchoptie om een diagnose voor veel zoekwoorden in één keer uit te voeren en het hulpprogramma Advertentievoorbeeld en -diagnose.

Hulp nodig?

Heeft u hulp nodig met het beheren en optimaliseren van uw AdWords advertenties? Vraag vrijblijvend meer informatie!