Introductie van AdWords Editor 10.4

Hier ziet u een paar van de belangrijkste verbeteringen in de nieuwe versie:

• Meer opties voor het beheren van biedingen en biedstrategieën, waaronder flexibele biedstrategieën uit uw gedeelde AdWords-bibliotheek.

De nieuwe versie van AdWords Editor 10.4 downloaden

• De netwerkinstellingen zijn bijgewerkt en omvatten nu de vier campagnetypen voor AdWords Editor 10.4: ‘Alleen in het Zoeknetwerk’, ‘Zoek- en Display Netwerk’, Zoeknetwerk met Display Select en ‘Alleen in het Display Netwerk’.

•Versie 10.4 bevat bovendien ondersteuning voor engagement-advertenties, zichtbare CPM, meer formaten voor beeldadvertenties en verbeterde importeermogelijkheden voor sitelinks. Meer informatie over alle wijzigingen vindt u in de release-opmerkingen voor versie 10.4.

•Als u meteen aan de slag wilt met AdWords Editor 10.4, kunt u de nieuwe versie downloaden op de AdWords Editor-website. U kunt ook wachten op de melding voor een automatische update voor de AdWords Editor 10.4. Voor meer informatie over upgraden, bijvoorbeeld hoe u niet-opgeslagen wijzigingen en opmerkingen kunt behouden, kunt u deze instructies lezen.

•Om u voldoende tijd te geven voor het uitvoeren van de upgrade, wordt er nog gedurende vier maanden ondersteuning geboden voor eerdere versies van de Editor. Als u Editor ononderbroken wilt blijven gebruiken, raden we u aan de upgrade uit te voeren vóór 7 augustus 2014.

Gepost door Pim, Inside AdWords Team


Vind u werken met dit advertentie systeem veel te lastig? Neem dan vrijblijvend contact op met onze online marketing afdeling.