Externe linken kunnen je bedrijf/website een flinke boost geven. Mits dit zorgvuldig gebeurt.
Heeft u geen tijd en kennis in huis om u hier mee bezig te houden? Neem dan vrijblijvend contact op over het uitbesteden van uw zoekmachine optimalisatie campagnes en vraag naar de mogelijkheden.

Wat voor invloed hebben externe links op je Google Ranking?

De kans is groot dat door externe links Google je pagina beter gaat waarderen waardoor je dus meer punten scoort en daardoor automatisch hoger in de zoekresultaten komt.

  • Voordelen externe links:
    Lage kosten en veel bereik (Bij veel websites mag je gratis een linkje naar je website plaatsen, dit in combinatie met unieke content over jou website)
  • Betrouwbaarheid (Doordat er meerdere website zijn die jou url vermelden ziet Google je bedrijf eerder als betrouwbaar)
  • Verbeterde positie/ranking in Google.nl (Door al die externe linkjes verbetert je positie in Google)
  • Meer bezoekers door Google ranking (Door externe linkjes krijgt je website veel meer bezoekers)
  • Versterken merk (Door externe linkjes krijg je meer naamsbekendheid en dus word je merk versterkt)

Wat zijn de nadelen van externe linken en Google ranking?

Eigenlijk zijn er niet veel nadelen van externe linken. Let wel op dat je unieke content publiceert en dat je gericht aan 1 of meerdere personen schrijft. Dus niet voor de Google robot. Het enige waar je op moet letten is dat je niet per ongeluk naar een concurrent linkt en dus op die manier er onbedoeld voor zorgt dat deze door jou hoger komt te staan in Google.nl. Wanneer je weinig tijd en kennis hebt om je eigen Seo optimalisatie te doen dan is het noodzaak een betrouwbare kennispartner te zoeken. Is dit het geval? Lees dan meer op de pagina Seo uitbesteden.

Webdesign Emmeloord door Mediadeboer

Zorg ervoor dat je website up to date is. Het is belangrijk dat u een modern webdesign hebt die aansluit in de tijd van 2015. Media de Boer maakt mobiel vriendelijke websites voor zeer scherpe prijzen. Vraag meer info aan over webdesign Emmeloord.