Adwords instellingen: Benut ik wel alle mogelijkheden?

Voor u begint met Adwords instellingen en het opzetten van uw nieuwe campagne is het belangrijk dat u weet welke instellingen u het beste kunt kiezen. Natuurlijk is dit afhankelijk van uw doelstellingen.

In dit artikel nemen we de opties 1 voor 1 door 

Heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw eerste Advertentiecampagne? Besteedt dan uw advertentie campagne uit aan Media de Boer. Wij zijn gespecialiseerd in Google Adwords beheer. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden. Kies voor Google AdWords uitbesteden wanneer u zeker wilt zijn van uw rendement op investering. Ieder bedrag wat u in uw internet marketing campagnes investeert moet er ook uitkomen en natuurlijk extra! 


Type alleen in het zoeknetwerk

Wij van Media de Boer raden aan om een campagne altijd alleen in het zoeknetwerk op te zetten. Dit zorgt voor een verhoogt ctr. Wilt u toch perse in het displaynetwerk adverteren dan raden wij aan om hier een aparte campagne voor op te zetten.

Vergeet niet (Alle functies aan te klikken) (zie afbeelding) erg belangrijk dit kan achteraf niet meer gewijzigd worden.

Adwords instellingen

Vervolgens kunt u kiezen welk gebied u gaat targeten voor de campagne, als u bijvoorbeeld een webshop heeft dan is het aan te raden (heel Nederland) te targeten.

Daarna kunt u ervoor kiezen om uw advertenties alleen weer te geven aan Nederlands sprekende personen of u kunt ervoor kiezen om uw advertenties aan iedereen weer te geven zolang het maar in Nederland is.

Biedstrategie

Biedstrategie is een belangrijke optie die ervoor zorgt dat u zelf de volledige controle heeft over u budget.

Zo kunt u ervoor zorgen dat Adwords automatisch u biedingen instelt maar u kunt ook alles handmatig invullen.

Planning en startdatum

Met deze optie kunt u bepalen hoelang u wilt dat de campagne online is. Neem vandaag nog contact op met een online marketing specialist om de mogelijkheden te bespreken.